Mind the map

9 miljard mensen in 2050 en slechts één aarde. Hoe kunnen we de toenemende wereldbevolking van drinkbaar water en voldoende, gezonde voeding voorzien? Hoe kunnen we onze natuurlijke grondstoffen efficiënter inzetten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat huizen energizuiniger worden? BASF zoekt oplossingen.

Meer dan 100,000 BASF-medewerkers zijn dagelijks in de weer om oplossingen te vinden op wereldwijde uitdagingen zoals zoals klimaat, toenemende wereldbevolking, gezonde voeding en energie. Duurzame oplossingen, die het verschil kunnen maken. En die kunnen enkel bereikt worden door innovatie. Innovatie in onze processen, services en producten. Creativiteit en ondernemerszin zit dan ook ingebed in het DNA van iedere BASF-medewerker.

De wereldbevolking en haar noden blijven groeien terwijl de natuurlijke grondstoffen eindig zijn. Als niets verandert, hebben we de grondstoffen van bijna drie planeten nodig om aan die noden te voldoen. Daarom vindt BASF het haar taak om via haar producten en innovaties in te spelen op die noden. Lichtere kunststoffen voor wagens waardoor de CO² uitstoot vermindert, isolatiematerialen en andere innovaties die helpen energie te besparen, vitamine A-supplementen, hoogwaardige plastic membranen voor draagbare watersystemen, gewasbeschermingsmiddelen voor succesvollere oogsten en ga zo maar door. Stuk voor stuk bijdrages van BASF om de levenskwaliteit van ieder van ons te verbeteren.

We leven in een kleine wereld met grote uitdagingen. BASF blijft niet bij de pakken zitten. Want wij maken chemie voor een duurzame toekomst.

Kijk voor meer info op www.basf.be of www.basf.com.

Contactgegevens

Basf Antwerpen N.V.

Haven 725
Scheldelaan 600
2040 Antwerpen

W: www.basf.be