Mind the map

WAT IS KWALITEIT?
Kwaliteit betekent hoogkwalitatieve producten maken die bieden wat ze beloven. Bij LANXESS betekent kwaliteit veel meer: wij beleven kwaliteit. Het staat centraal in ons werk. Wij willen dat onze klanten altijd 100% op ons kunnen rekenen, in elke fase van de samenwerking. Vanaf het eerste gesprek tot de perfecte realisatie. Snel, eenvoudig en efficiënt – volledig in lijn met ons motto “Energizing Chemistry”. Voor ons betekent kwaliteit ook verantwoordelijkheid nemen voor milieu en maatschappij. En samen waarde creëren. Met hoge kwaliteitsstandaarden wereldwijd toegepast voor producten, processen en technologie helpt LANXESS het klimaat en het milieu te beschermen en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren

QUALITY WORKS.
Onze missie staat voor alles wat we doen. Tegelijk is het onze belofte aan onze klanten. Voor gezamenlijk succes en een duurzame toekomst.

QUALITY FACTS.
LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie met 7.9 miljard euro omzet in 2015 en zowat 16.700 personeelsleden in 29 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 54 productievestigingen. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van halffabricaten, chemische specialiteiten en kunststoffen. LANXESS nv heeft twee vestigingen in het Antwerpse havengebied, waar rubberchemicaliën en tussenproducten voor kunststoffen worden gemaakt. In Lillo wordt caprolactam en polyamide gefabriceerd en in Kallo worden glasvezel en rubberchemicaliën vervaardigd. LANXESS nv heeft ruim 900 werknemers (31/12/2016).

Contactgegevens

Scheldelaan 420, Haven 507
2040 Antwerpen

W: www.lanxess.be