WAC 2018

Agfa Gevaert

De Agfa-Gevaert Groep ontwikkelt, produceert en verdeelt een uitgebreid portfolio van analoge en digitale beeldvorming systemen en IT-oplossingen, voornamelijk voor de grafische industrie, de gezondheidssector en ook voor specifieke industriële toepassingen. Agfa Specialty Products belevert b2b deze specifieke industriële markten. Het aanbod bestaat enerzijds uit klassieke op film gebaseerde producten. Anderzijds richt de businessgroep zich op veelbelovende groeimarkten met innovatieve oplossingen. Deze portfolio omvat geleidende polymeren, materialen voor de productie van sterk beveiligde identiteitsdocumenten en synthetische papieren die meer en meer door de markt gewaardeerd worden.

Agfa is een toonaangevende marktleider binnen de grafische industrie, de gezondheidssector en voor specifieke industriële toepassingen.

De strategie van Agfa-Gevaert wordt uitgetekend in het Belgische hoofdkwartier. Bij deze internationaal bekende speler teken je dan ook voor een carrière met reële doorgroeimogelijkheden. Dat alles in een open sfeer waar passie vooropstaat.


Het gezicht van Agfa-Gevaert

Ld

Luc Delagaye

President

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY

Vind
je job
Technisch
talent
gezocht!