WAC 2022

Anorel

“De beste teams bestaan uit individuen die met plezier inspringen voor elkaar en breed inzetbaar zijn”

Anorel (Anorganische Elementen) is sinds 20 jaar producent en toeleverancier van meststoffen voor de land- en tuinbouw. Tot het gamma behoren wateroplosbare meststoffen, plantversterkers, organische en organo-minerale meststoffen, alsook NPK-meststoffen op maat. Binnen de Benelux werkt Anorel nauw samen met zowel de groothandel als met de tuinders. Ook buiten de Benelux is Anorel actief in meer dan 40 landen, verspreid over vijf continenten. Daarnaast werkt Anorel permanent aan de optimalisatie van de producten door het uitvoeren van R&D activiteiten en wordt er sterk ingezet op de ontwikkeling van nieuwe meststoffen en innovatieve concepten binnen de landbouw. Een actueel voorbeeld hiervan is een nieuw project waarbij Anorel onderzoek doet naar de ontwikkeling van een duurzame, herwonnen meststof.

Bij Anorel staat prijs/kwaliteit steeds vooraan. Om dit te garanderen staan we zeer kort bij de leveranciers van onze grondstoffen. We implementeren er onze eigen procedures, houden uitgebreide kwaliteitscontroles en zoeken mee naar oplossingen bij problemen. Daarnaast werken we permanent aan de optimalisatie van onze eigen efficiëntie. Zo hopen we steeds producten van de hoogst mogelijke standaard te leveren.

Onze compacte bedrijfsstructuur in combinatie met deze efficiëntie zorgt ervoor dat we steeds voor jou paraat staan. Geen logge bedrijfsmachine, maar een snel antwoord op al jouw vragen en concrete oplossingen voor de noden van jouw bedrijf.

Het gezicht van Anorel

JC

Josephine Cafmeyer

R&D en technische ondersteuning

0473 18 05 28 josephine@anorel.net