Apeiron

Apeiron-Team wil een rol spelen in het creëren van een gezondere en veiligere wereld en biedt daarom sinds 2009 advies in de pragmatische implementatie van de complexe Europese regelgevingen rond het veilig gebruik van chemicaliën.

Wij bieden expertise op hoog niveau rond het strategisch beheer van chemicaliën in de gehele toeleveringsketen. Door een unieke combinatie van wetenschappelijk kennis, kennis van de wetgeving en industriële ervaring, kunnen we bedrijven efficiënt ondersteunen in het kader van interne Responsible Care doelstellingen, het uitbouwen van circulaire business modellen en de toepassing van specifieke wetgevingen, bijvoorbeeld rond chemicaliën (REACH) of biociden (BPR).

Apeiron-Team heeft hierbij de ambitie een Europese referentie en een voorloper te zijn in ons expertise domein door het leveren van diensten van hoge kwaliteit en pragmatische oplossingen.

Zelf maken we natuurlijk geen chemicaliën of biociden maar we werken wel voor een hele brede waaier aan bedrijven doorheen de volledige toeleveringsketen gaande van producenten grondstoffen tot recyclers: (petro)chemische bedrijven, polymeer producenten, farmaceutische industrie, voedingsindustrie, banden industrie, textiel industrie, refinery,…

Ons huidig team bestaat uit 15 sterk gemotiveerde collega’s met een specifieke en aanvullende achtergrond met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, (eco) toxicologie en chemie. Onze expertise wordt waar nodig versterkt door externen met sterke niche kennis.

We zijn daarom steeds op zoek naar nieuwe, dynamische collega’s die onze passie delen om iets aan de wereld te willen verbeteren door gebruik te maken van hun diepgaande wetenschappelijke kennis binnen een regulatorische context. Wij bieden een uitdagende job aan! Eentje waarbij je kennis maakt met een grote variatie aan bedrijven en industrieën, waarbij je de kans krijgt om te groeien binnen een sterk team.