BASF

Bij BASF creëren we chemie voor een duurzame toekomst. We combineren economisch succes met milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid. Via wetenschap en innovatie helpen we onze klanten in bijna alle sectoren om antwoorden te bieden op de huidige en toekomstige behoeften van de samenleving.

Met zo’n 180.000 collega’s wereldwijd creëren we chemie voor een duurzame toekomst en werken we samen om innoverende oplossingen en geavanceerde concepten te ontwikkelen. Met de passie & drive van al onze collega's helpen we onze klanten in bijna alle sectoren om via wetenschap en innovatie antwoorden te bieden op de behoeften van de samenleving.


In Antwerpen dragen we als grootst geïntegreerd chemisch productiecentrum (“Verbundt”) in België een substantieel steentje bij aan deze duurzame toekomst. Met een 50-tal productie-installaties maken we een breed productenpalet (basischemie, kunststoffen, verdelingsproducten,…) die in bijna alle verwerkende sectoren zoals de auto-industrie, bouw, voeding en farma ingezet worden.

Dit complex technisch productiecentrum geeft elke dag opnieuw boeiende uitdagingen en vraagt van onze medewerkers een continue samenwerking, drive en openheid. Om dit alles mogelijk te maken hebben we binnen onze productiesite een omgeving gecreëerd waarin veiligheid absolute topprioriteit is en levenslang gestimuleerd wordt via uitgebreide ontwikkelingstrajecten en opleidingsmogelijkheden. Een persoonlijke aanpak staat hier voorop en vertrekkende vanuit jouw interesses en talenten zit je zo aan het stuur van je eigen loopbaan.

Als deel van onze BASF familie creëer je elke dag impact en werk je in nauw contact met je collega's om onze leiderspositie binnen de sector te versterken. We zijn dan ook continu op zoek naar divers technisch talent om onze BASF-familie te vervoegen.

Het gezicht van BASF

Jr

Jan Remeysen

CEO BASF Antwerpen nv.

Enkele extra data

Weetjes

Bij BASF Antwerpen werken meer dan 3500 collega’s samen.

Met de fiets(bus) naar BASF

Werknemers van BASF testen een fietsbus uit om makkelijk met de fiets de files te omzeilen en sportief naar het werk te komen.
https://www.wearechemistry.be/...

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY