WAC 2018

BASF

9 miljard mensen in 2050 en slechts één aarde. Hoe kunnen we de toenemende wereldbevolking van drinkbaar water en voldoende, gezonde voeding voorzien? Hoe kunnen we onze natuurlijke grondstoffen efficiënter inzetten? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat huizen energizuiniger worden? BASF zoekt oplossingen.

Meer dan 100,000 BASF-medewerkers zijn dagelijks in de weer om oplossingen te vinden op wereldwijde uitdagingen zoals zoals klimaat, toenemende wereldbevolking, gezonde voeding en energie. Duurzame oplossingen, die het verschil kunnen maken. En die kunnen enkel bereikt worden door innovatie. Innovatie in onze processen, services en producten. Creativiteit en ondernemerszin zit dan ook ingebed in het DNA van iedere BASF-medewerker.

De wereldbevolking en haar noden blijven groeien terwijl de natuurlijke grondstoffen eindig zijn. Als niets verandert, hebben we de grondstoffen van bijna drie planeten nodig om aan die noden te voldoen. Daarom vindt BASF het haar taak om via haar producten en innovaties in te spelen op die noden. Lichtere kunststoffen voor wagens waardoor de CO² uitstoot vermindert, isolatiematerialen en andere innovaties die helpen energie te besparen, vitamine A-supplementen, hoogwaardige plastic membranen voor draagbare watersystemen, gewasbeschermingsmiddelen voor succesvollere oogsten en ga zo maar door. Stuk voor stuk bijdrages van BASF om de levenskwaliteit van ieder van ons te verbeteren.

Het gezicht van BASF

Wg

Wouter De Geest

Gedelegeerd bestuurder van BASF Antwerpen nv.

Enkele extra data

Weetjes

Bij BASF zijn we met 2 846 werknemers over heel België.

Met de fiets(bus) naar BASF

Werknemers van BASF testen een fietsbus uit om makkelijk met de fiets de files te omzeilen en sportief naar het werk te komen.
https://www.wearechemistry.be/...

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY

Vind
je job
Technisch
talent
gezocht!