Huntsman

Huntsman bedient een breed en divers scala aan eindmarkten voor zowel consument als industrie, waaronder: transport, huishouden, bouw, energie en brandstoffen en kleding en schoeisel. We ontwikkelen producten die inspelen op de behoeften van klanten en bieden oplossingen voor 's werelds grootste uitdagingen. Via onze vier divisies zijn we actief in meer dan 30 landen over de hele wereld en hebben we ongeveer 10.000 medewerkers in dienst. Huntsman exploiteert een van zijn productiefaciliteiten op wereldniveau in Rotterdam, Nederland en heeft zijn Europese hoofdkantoor in Everberg, België.

ONZE MISSIE
We zetten in op veilige, schone en efficiënte faciliteiten en dit op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier.
We streven naar een werkomgeving die teamwork, innovatie, verantwoordelijkheid en open communicatie bevordert. We bieden maatschappelijke ondersteuning aan hen die moeilijkheden ondervinden om in hun basisbehoeften te voorzien. We hebben een agressieve groeifilosofie die de geest van vrij ondernemerschap weerspiegelt en de winst op de lange termijn maximaliseert alsook de beste motieven voor het creëren van wederzijdse voordelen voor klanten, werknemers, leveranciers en de gemeenschappen waarin we ons bevinden.

ONZE WAARDEN
Wij zijn ervan overtuigd dat ethische en morele normen de basis vormen voor goed zakelijk beleid en dat deze bijdragen aan integriteit. We streven naar participatief management en betrokkenheid van medewerkers op alle niveaus, omdat elke medewerker een medewerker van ons bedrijf is en een vitaal onderdeel van onze familie is.
We erkennen de basisbijdrage van elk individu en bieden mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Voordelen en compensatie belonen prestaties zowel individueel als collectief. Wij onderschrijven deze principes en streven er elke werkdag naar om het toepassen van deze principes te verbeteren.


Het gezicht van Huntsman

PH

Peter Huntsman

CEO Huntsman Corporation

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY