WAC 2018

Lanxess

Kwaliteit staat voor alles wat we doen. En is tezelfdertijd onze belofte
naar onze klanten. Voor gezamenlijk succes en een duurzame toekomst.

WAT IS KWALITEIT? 
Kwaliteit betekent hoogkwalitatieve producten maken die bieden wat ze beloven. Bij LANXESS betekent kwaliteit veel meer: wij beleven kwaliteit. Het staat centraal in ons werk. Wij willen dat onze klanten altijd 100% op ons kunnen rekenen, in elke fase van de samenwerking. Vanaf het eerste gesprek tot de perfecte realisatie. Snel, eenvoudig en efficiënt – volledig in lijn met ons motto “Energizing Chemistry”. Voor ons betekent kwaliteit ook verantwoordelijkheid nemen voor milieu en maatschappij. En samen waarde creëren. Met hoge kwaliteitsstandaarden wereldwijd toegepast voor producten, processen en technologie helpt LANXESS het klimaat en het milieu te beschermen en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren

QUALITY WORKS. 
Onze missie staat voor alles wat we doen. Tegelijk is het onze belofte aan onze klanten. Voor gezamenlijk succes en een duurzame toekomst.

QUALITY FACTS. 
LANXESS is een leider op het gebied van speciaalchemie met 7.9 miljard euro omzet in 2015 en zowat 16.700 personeelsleden in 29 landen. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig in 54 productievestigingen. De kernactiviteit van LANXESS is de ontwikkeling, vervaardiging en de verkoop van halffabricaten, chemische specialiteiten en kunststoffen. LANXESS nv heeft twee vestigingen in het Antwerpse havengebied, waar rubberchemicaliën en tussenproducten voor kunststoffen worden gemaakt. In Lillo wordt caprolactam en polyamide gefabriceerd en in Kallo worden glasvezel en rubberchemicaliën vervaardigd. LANXESS nv heeft ruim 900 werknemers (31/12/2016).

Het gezicht van Lanxess Kallo

Mt

Margot Thys

Talent Manager

Weetje

Met de fiets(bus) naar Lanxess

Werknemers van Lanxess testen een fietsbus uit om makkelijk met de fiets de files te omzeilen en sportief naar het werk te komen.
https://www.wearechemistry.be/...

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY

Vind
je job
Technisch
talent
gezocht!