Lubrizol

Vandaag kan je Lubrizol terugvinden in bijna alles wat je aanraakt. Als het een toepassing heeft, hebben of zullen we de werking ervan verbeteren.

Lubrizol is als wereldwijde chemische speler actief in twee grote takken: (1) de additieven zoals brandstoffen, olie, smeermiddelen, … en (2) de advanced materials zoals coatings (verf, inkt, ...), consumentenproducten (huishoudproducten, shampoo, ...) en kunststoffen.

Door samenwerking met klanten, technische en wetenschappelijke innovaties en hun hart voor mensen worden heel wat producten ontwikkeld en verbeterd waarmee we van veraf of dichtbij te maken hebben: shampoo als samenhangende vloeistof, de coating van papier, de plastic buizen van de waterleiding, cosmetica, farmaceutische ingrediënten, ...

Lubrizol doet dit bovendien als een betrouwbare partner voor zijn klanten, werknemers en de buurtbewoners. Waarden als respect, eerlijkheid en integriteit staan dan ook centraal in de manier waarop we met anderen omgaan. We dragen zorg voor elkaar en de gemeenschap waarin we werken.

Als bedrijf is het misschien niet zo bekend, maar wees gerust: Lubrizol draagt bij tot heel wat producten die je dagelijks tegenkomt thuis, op het werk, of waar dan ook.


Het gezicht van Lubrizol

Mv

Marc Verthongen

Managing Director

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY