WAC 2018

Total

Total is een van de grootste internationale olie- en gasgroepen ter wereld, met 100.000 medewerkers in 130 landen.

Total is een wereldwijde geïntegreerde energieproducent en –leverancier, ’s werelds vierde belangrijkste internationale olie- en gasmaatschappij en een wereldleider in zonne-energie.  Onze Groep is actief in meer dan 130 landen en telt meer dan 100.000 medewerkers die zich elke dag opnieuw inzetten voor betere energie.  Al  sinds 1920 is Total in België actief met vandaag ongeveer 4.500 medewerkers.  In Antwerpen heeft Total  drie productiesites, waaronder de 3de grootste raffinaderij van Europa, die samen een geïntegreerd platform vormen.

Voor de drie sites in Antwerpen zijn we regelmatig op zoek naar gedreven Masters en Bachelors Chemie - Elektromechanica – Mechanica – Elektrotechniek om onze teams van procesoperators en onderhoudsmedewerkers te versterken.  Ook talenten met een TSO diploma die reeds ervaring hebben binnen de petrochemie kunnen bij ons terecht. 

Show us what you’ve got. 
Veel kandidaten verkopen zich niet voldoende tijdens hun sollicitatiegesprek.  Vertel zelfverzekerd en enthousiast over je ervaringen en vaardigheden.   Toon dat je in dezelfde waarden gelooft,  dat je graag deel wil uitmaken van ons team en initiatieven durft te nemen. Durf vragen te stellen.  Een sollicitatiegesprek is geen éénrichtingsverkeer: er wordt verwacht dat je vragen stelt om er zeker van te zijn dat je de geknipte persoon bent voor de job.  Zo laat je ook je enthousiasme blijken voor deze functie.  Enthousiasme zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt en een goede indruk achterlaat.

Waar zouden we staan zonder getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die van Total elke dag weer een uniek bedrijf maken?  Zij zijn onze drijvende kracht.  Onze medewerkers staan dan ook centraal. Vanaf je eerste werkdag word je begeleid: vorming en opleiding maken inherent deel uit van je loopbaan.  Verantwoordelijkheidzin, zelfstandigheid en teamspirit zijn sleutelbegrippen van je inzet voor ons.  In ruil bieden we je mooie carrièremogelijkheden binnen het bedrijf of Total.  Werken bij Total betekent plezier, uitdaging, innovatie en continue verbetering.  Start your career with us and give wings to your ambitions!

Het gezicht van Total Antwerpen

Jb

Jacques Beuckelaers

Directeur Generaal Total Raffinage en Chemie Antwerpen

Vind chemie in je job

#WEARECHEMISTRY

Vind
je job
Technisch
talent
gezocht!