Unieke uitdaging bij Umicore voor Engineering Traineeship

Umicore, één van onze deelnemende bedrijven, is op zoek naar pas afgestudeerde bachelors of masters in een technische richting en zin hebben in een uitdaging!

Word Engineering Trainee bij Umicore

Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. De wagens van de toekomst aandrijven. Schadelijke uitlaat van voertuigen verminderen. Als wereldwijde materiaaltechnologiegroep is Umicore een pionier op vlak van duurzaamheid, gesterkt door een collectieve vastberadenheid en sterke visie voor een betere toekomst. We willen een duidelijke wereldleider zijn in schone mobiliteit. Wat zou jij kunnen doen in een bedrijfsomgeving met zulke ambities?

Wat dacht je van een Engineering Traineeship bij Umicore in Hoboken! Ben je afgestudeerd als bachelor of master in een technische richting, bv. chemie of elektromechanica? En heb je zin om mee na te denken over duurzame technologie en die ideeën ook echt waar te maken? Dan kan je bij Umicore Precious Metals Refining in Hoboken aan de slag als trainee. Zie het gerust als de ideale combinatie van werken en leren!

Gedurende 18 maanden draai je mee om projecten te bedenken én uit te voeren. Elk project neemt 3 maanden in beslag en wordt telkens gevolgd door 1 week opleiding. In functie van je achtergrond kies je zelf het departement dat het best bij je past:    

  • Operations voor experts in chemie en proceschemie
  • Technologie & Onderhoud voor experts in elektromechanica

Zin in deze uitdaging of lees je het graag nog even na? Download hier de PDF van het Umicore Traineeship. Veel succes!